Με την γλυκιά φρεσκάδα του σύκου…

Μόλις σκάσει λίγο μύτη ο ήλιος, μόλις ζεστάνει λίγο ο καιρός και αρχίσουμε να βγαίνουμε από την χειμερία νάρκη θέλουμε αμέσως να αλλάξουμε τα πάντα. Τα χρώματα, τις υφές, τις μυρωδιές. Για μια από τις αγαπημένες μου μυρωδιές – αυτή του σύκου – θα μιλήσουμε σήμερα.

roger-gallet-huile-19594

Πρόκειται για το ξηρό λαδάκι Huile Gourmande από την γαλλική εταιρεία Roger&Gallet. Ήμουν από τις τυχερές που κέρδισαν σε ένα διαγωνισμό του Beauty Diaries blog και η πολύ αγαπητή μου Έφη μου είπε «θα το λατρέψεις, είναι υπέροχο και για το σώμα αλλά και για τα μαλλιά». Και δεν είχε άδικο!

20140903_121451

Με βασικό συστατικό το σύκο, μεσογειακό σύμβολο, αναδύει μια ανάμειξη φρεσκάδας με διακριτικές, ξυλώδεις νότες. Περιέχει επίσης έλαια από σταφύλι, ρόδι, μαύρη σταφίδα, βερύκοκο και γλυκό αμύγδαλο (το οποίο υπεραγαπώ παραπιμπτόντως). Έχει λεπτή, μη λιπαρή υφή, ενώ η σύνθεσή του αποτελείται από φυτικά έλαια με μαλακτικές και θρεπτικές ιδιότητες. Αφήνει το δέρμα βαθιά ενυδατωμένο, ιδιαίτερα απαλό, λαμπερό και μεταξένιο.

20140903_121601

Ειδικά αν το χρησιμοποιήσετε στα μαλλιά σας, θα αναδύουν ένα υπέροχο γλυκό φρουτώδες άρωμα κάθε φορά που θα περνάτε τα δάχτυλά σας ανάμεσά τους. Η πολυτελής γυάλινη συσκευασία του και το γεγονός οτι βγαίνει σε μορφή σπρέι, κάνει την χρήση του μια μικρή καθημερινή απόλαυση.

Δεν περιέχει paraben, σιλικόνη και χρωστικές ουσίες.

official_roger

Και λίγα λόγια για την εταιρεία…

Η Roger&Gallet προσφέρει μια αίσθηση απόλαυσης και πολυτέλειας στην καθημερινότητα, προσκαλώντας τις αισθήσεις σε ένα ταξίδι στους πιο όμορφους κήπους του κόσμου.

Τα αρώματα αποτελούνται από φυσικά αιθέρια έλαια, τα σαπούνια αρωματίζονται στην «καρδιά» τους με την παραδοσιακή μέθοδο του λέβητα και τα γαλακτώματα σώματος έχουν εξαιρετική υφή.

Εσείς τι έχετε δοκιμάσει από όλα αυτά τα υπέροχα αρωματικά προϊόντα?

Μέχρι την επόμενη φορά να χαμογελάτε!

Πολλά πολλά φιλιά

3 σκέψεις σχετικά με το “Με την γλυκιά φρεσκάδα του σύκου…

Σχολιάστε