Essence «Berry On»

Βατόμουρα, μύρτιλλα, φράουλες – δεν χορταίνουμε αυτά τα νόστιμα φρούτα, ειδικά το καλοκαίρι που είναι και η εποχή τους! Όχι μόνο έχουν υπέροχη δροσερή γεύση, αλλά, χάρη στην ιδιαίτερη ποικιλία των χρωμάτων τους, τραβάνε όλα τα βλέμματα!

 

berry on eyeshadow palette 01 closed

Η νέα trend edition της Essence «Berry On», που κυκλοφορεί στα μέσα Ιουλίου, εμπνέεται από τις διαφορετικές αποχρώσεις της οικογένειας των μούρων. Βασισμένα στην ποικιλομορφία των λαχταριστών αυτών καλοκαιρινών φρούτων, τα προϊόντα της σειράς θα δώσουν μια χαριτωμένη πινελιά σε κάθε συλλογή μακιγιάζ.

 

 

590763_Image Front View_Closed_jpg
Eau de toilette Berry-liscious  €6,29

Οι γλυκιές νότες από το κεράσι συναντούν την αρωματική βανίλια και δημιουργούν ένα αρμονικό δίδυμο που απελευθερώνει τα αρώματα των μούρων και μας βάζει αμέσως σε καλοκαιρινή διάθεση. Ένα άρωμα που δεν μπορεί με τίποτα να λείπει από τη συλλογή μας την πιο ζεστή και πολύχρωμη εποχή του χρόνου!

berry on eyeshadow palette 01 open
My Cherry!  €8,99

Τα δέκα χρώματα της παλέτας ματιών κυμαίνονται από απαλούς, κρεμώδεις τόνους μέχρι ζεστούς, χάλκινους και από τις χρυσές αποχρώσεις σε ένα βαθύ κόκκινο κερασί χρώμα. Η λεπτή υφή των σκιών προσφέρει εντυπωσιακό ματ και λαμπερό φινίρισμα.

berry on eyeshadow brust 01 unpacked
Happy Berry! eyeshadow brush  €1,89

Είτε πρόκειται για μια διακριτική εμφάνιση είτε για ένα τολμηρό look, με το σωστό πινέλο ματιών, κάθε στιλ είναι σίγουρα πετυχημένο. Οι μαλακές, συνθετικές τρίχες απορροφούν ιδανικά τις χρωστικές των πουδρένιων σκιών κι εξασφαλίζουν ένα έντονο αποτέλεσμα στο κινητό μέρος των βλεφάρων.

 

Τα πουδρένια highlighters σε ιριδίζουσες ροζέ και χρυσές αποχρώσεις, χαρίζουν μια υπέροχη λάμψη στο δέρμα σας σαν να σας έχει «φιλήσει» ο καλοκαιρινός ήλιος. Οι απαλές υφές έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε χρωστικές και είναι εύκολο να συνδυαστούν.

berry on face brust 01 unpacked
Hello Berry!  €3,79

Το πινέλο προσώπου είναι ιδανικό για να εφαρμόζετε την πούδρα, το ρουζ ή το bronzer σας. Οι απαλές, συνθετικές τρίχες αναμιγνύουν τέλεια τις πουδρένιες υφές και τις απλώνουν ευχάριστα στο δέρμα.

Τα μακράς διάρκειας ματ υγρά κραγιόν σε σκούρες αποχρώσεις μούρων κάνουν τα χείλη πολύ εκφραστικά και λαχταριστά. Και οι δυο αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλους τους τόνους δέρματος, αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση και μια ελαφριά γεύση φρούτου στα χείλη.

 

 

Σχολιάστε