Beauty Test Box: The Blue Box

bluebox

Καλημέρα καλημέρα! Σήμερα το μενού έχει Beauty Test Box και συγκεκριμένα το Blue Box είναι αυτό που επέλεξα εγώ για αυτόν τον μήνα.

collageblue

  1. ING 10 in 1 Multiaction Spray 250ml / 10,65€

Αυτό το προϊόν ήταν ο κυριότερος λόγος που επέλεξα το κουτάκι αυτό! Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη θεραπεία μαλλιών και παράλληλα ένα καινοτομικό προϊόν styling σε σπρέι για όλους τους τύπους μαλλιών. Χαρίζει ούτε μία, ούτε δύο αλλά 10 διαφορετικές εκπληκτικές ιδιότητες στα μαλλάκια σας:

  • Κατά του φριζαρίσματος
  • Επανόρθωση για αφυδατωμένα μαλλιά
  • Λάμψη και γυαλάδα
  • Πρόληψη ψαλίδας
  • Ενδυνάμωση
  • Σώμα και όγκος
  • Προστασία από την θερμότητα
  • Διατήρηση του styling
  • Αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση
  • Θρέψη                                                                                                                                                                                 Πως λοιπόν μετά από όλη αυτή τη μακριά λίστα από δράσεις που υπόσχεται να μην θέλω να το δοκιμάσω;

2. NATURA SIBERICA Facial Mask 70ml / 14,90€

Μάσκα προσώπου με άγρια βότανα, χόρτα και φυτά από την Σιβηρία, περιοχή της Ρωσίας με ακραίες κλιματολογικές συνθήκες. Ιδανική στις νεανικές ηλικίες για να διατηρηθεί λαμπερή και υγιής η επιδερμίδα, και ταυτόχρονα για να φροντίσετε αποτελεσματικά το ώριμο δέρμα. Υπόσχεται επιδερμίδα πιο σφριγηλή, φωτεινή και νεανική.

3. ING Sleek ‘n Wavy Gel 40ml / 4,30€

Styling gel για σπαστό ή ίσιο μαλλί με φυσικό αποτέλεσμα. Περιέχει ειδικά πολυμερή τα οποία έχουν μνήμη κι έτσι όταν στεγνώσουμε τα μαλλιά το gel απομνημονεύει το χτένισμα. Μπορούμε να πετύχουμε ίσιωμα μεγάλης διάρκειας ή μπούκλες με ελαστικότητα.

4. DEBORAH MILANO Pret-a-porter Nail Polish 4,5ml / 7€

Η σειρά Pret-a-porter σε μια ελκυστική μικρή συσκευασία για να μην την αποχωρίζεστε πουθενά. Βερνίκι νυχιών με μικρό καινοτόμο πινέλο που υπόσχεται εύκολο μανικιούρ. Υπόσχεται αποτέλεσμα διαρκείας κι η απόχρωση είναι ένα σκούρο μωβ με ιριδισμούς.

5. Δείγματα KORONA Flash Tattoos / FARMONA Body Lotion & Body Mousse

Καινούρια μόδα τα flash tattoos, που δεν είναι τίποτα άλλο από σχέδια που κολλάνε στο δέρμα και μοιάζουν με πολυτελή κοσμήματα. Δύο δειγματάκια σε φακελάκι από Farmona, ενυδατική λοσιόν και κρέμα σώματος με πλούσια σύνθεση. Προσφέρει βαθιά θρέψη και βελτιώνει τη σφριγηλότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας. Έχουν φρουτώδες άρωμα και αφήνουν το δέρμα λείο και απαλό.

Εσείς πήρατε κάποιο από τα 3 κουτάκια αυτόν το μήνα; Είχαμε κάποια κοινά προϊόντα και πως σας φάνηκαν αυτά που βρήκα εγώ στο δικό μου κουτάκι;

13 σκέψεις σχετικά με το “Beauty Test Box: The Blue Box

Σχολιάστε