Summer breeze

Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει, τόσο περισσότερη ανάγκη έχουμε να νιώθουμε πιο ελεύθερες και φρέσκες. Λιγότερα, πιο δροσερά ρουχαλάκια, χαλαρή διάθεση και όμορφες μυρωδιές. Κι επειδή το καλοκαίρι, εγώ τουλάχιστον δεν αντέχω τα βαριά αρώματα και τις έντονες μυρωδιές, βρίσκω τη λύση στα body splash. Ειδικά μάλιστα αν είναι και σε πρακτική συσκυασία για την τσάντα, ακόμα καλύτερα!

Σήμερα λοιπόν σας έχω 5 δροσερά και λαχταριστά μπουκαλάκια αρωματισμένα απο τις συλλογές τις Fresh Line. Μια τυχερή αναγνώστριά μου θα κερδίσει και τα 5 αυτά μπουκαλάκια για να είναι παντού και πάντα φρέσκια και μυρωδάτη!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Fresh Line giveaway

Πιο συγκεκριμένα θα κερδίσετε:

  1. Poseidon body splash with bergamot & fennel: Ποσειδώνας, το όνομά του παραπέμπει αμέσως σε θάλασσα! Το άρωμα της λεβάντας σε συνδυασμό με τις δροσερές νότες περγαμόντου και λεμονιού αλλά και τις ζεστές νότες απο ξύλο κέδρου δημιουργούν ένα τονωτικό unisex θαλασσινό άρωμα. Τα αιθέρια έλαια απο πιπερόριζα και μάραθο προσδίδουν ενέργεια και φρεσκάδα ενώ αναζωογονούν την επιδερμίδα.
  2. Cassandra Eau de Sucre with vanilla, honey & geranium: Εμπνευσμένο απο την Κασσάνδρα που είχε το χάρισμα της μαντικής, αυτό το γλυκό άρωμα περιέχει βανίλια, μέλι, ylang-ylang και γεράνι.
  3. Phaedra Eau de Fleurs with violet, lavender & jasmine: Φαίδρα, κόρη του βασιλιά της αρχαίας Κρήτης Μίνωα και της Πασιφάης. Αισθησιακό σαγηνευτικό άρωμα εμπλουτισμένο με πολύτιμα αιθέρια έλαια. Περιέχει βιολέτα, λεβάντα και γιασεμί.
  4. Cybele Eau de Bonbons with rose, neroli & ylang-ylang: Κυβέλη, θεά της άγριας φύσης και των δημιουργικών δυνάμεων της Γης και της γονιμότητας. Περιέχει αιθέρια έλαια απο γιασεμί και σανδαλόξυλο καθώς και άρωμα πικρού πορτοκαλιού που τονώνει το νευρικό σύστημα. Το γλυκό και ξυλώδες άρωμα απο πατσουλί μειώνει την κατάθλιψη και την ψυχική κόπωση.
  5. Selene Eau de Mystere with sandalwood, anise & cedarwood: Εμπλουτισμένο με αναγεννησιακά αιθέρια έλαια απο σανδαλόξυλο και λιβάνι. Το υλάνγκ-υλάνγκ σε συνδυασμό με το μεθυστικό γιασεμί δρουν εξισορροπητικά, ενώ ένα σύμπλεγμα βιταμινών προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία. Αισθησιακό και μυστηριώδες, όπως η θεά Σελήνη.

 

Για να συμμετέχετε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Like στη σελίδα Pretty Little Things στο Facebook
  • Ακολουθήστε με στο Instagram κάνοντας like & repost τη φωτογραφία του διαγωνισμού βάζοντας το hashtag #prettylittlethings
  • Αφήστε μου ένα σχόλιο κάτω απο αυτό εδώ το άρθρο γράφοντάς μου ποιό είναι το αγαπημένο σας άρωμα για το καλοκαίρι

Για επιπλέον συμμετοχές μπορείτε να κοινοποιήσετε το διαγωνισμό στα social media που θέλετε και να ακολουθήσετε το blog μέσω email πατώντας το κουμπί «Follow» στη δεξιά στήλη.

Για οτι βήματα κάνετε αφήστε μου στο σχόλιό σας και τα στοιχεία σας, δηλαδή όνομα στο Facebook, Instagram κλπ. για να μπορέσω να μετρήσω όλες τις συμμετοχές σας.

Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 7 Ιουνίου τα μεσάνυχτα και θα ανακοινώσω το νικητή εδώ αλλά και στα social media!. Καλή επιτυχία σε όλους!

Νικήτρια του διαγωνισμού είναι η Rania Papadhmhtrioy!

87 σκέψεις σχετικά με το “Summer breeze

  1. Το γιασεμί μου αρέσει πολύ, έχει μια απίστευτη γλύκα!!
    Έκανα like στη σελίδα στο Facebook και κοινοποίησα το post από κει με το όνομα Morfopoulou Maria. Επίσης στο Pinterest και στο G+ με το ίδιο όνομα και στο twitter με το @mariamor81. Ακολουθώ το blog με το maraki.81@hotmail.com. Δεν έχω όμως Instagram, ελπίζω να μην είναι υποχρεωτικό.

    Μου αρέσει!

  2. Μου αρέσει πολύ το γιασεμί, έχει ένα ωραίο γλυκό άρωμα και μου φέρνει στο νου καλοκαιρινά βράδια σε αυλές. Υπέροχο το δώρο που μας χαρίζεις, θα γεμίσουν οι νύχτες και οι μέρες μας με μοναδικές ευωδιές!
    Έκανα like στη σελίδα & share το post στο Facebook με το όνομα Morfopoulou Maria και με το ίδιο όνομα κοινοποίησα στο Pinterest και στο G+. Στο twitter με το @mariamor81 κι ακολουθώ το blog με το maraki.81@hotmail.com. Instagram δυστυχώς δεν έχω, ελπίζω να μην είναι υποχρεωτικό.

    Μου αρέσει!

Σχολιάστε